Η Εταιρεία

Μια αθηναϊκή δικηγορική εταιρία με διεθνή θεώρηση

Η Πανταζής και Συνεργάτες είναι μια σύγχρονη δικηγορική εταιρία, η οποία διακρίνεται για την επιχειρηματική και πραγματιστική της προσέγγιση, την διεθνή της προοπτική καθώς και την απαράμιλλη δικαστηριακή της πρακτική. Από τα γραφεία της στην Αθήνα, η εταιρία παρέχει πλήρη νομική υποστήριξη σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, σε επενδυτικούς φορείς, σε ιδιώτες καθώς και σε μεγάλες δικηγορικές εταιρίες του εξωτερικού, καλύπτοντας όλο το φάσμα του δικαίου είτε σε συμβουλευτικό είτε σε δικαστηριακό επίπεδο.

Η εταιρία, αποτελεί την μετεξέλιξη του δικηγορικού γραφείου του κ. Στέφανου Πανταζή, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το έτος 2002, όταν αυτός αποχώρησε από το δικαστικό σώμα το οποίο υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια, και όπου χειρίστηκε ως δικαστής ανυπολόγιστο αριθμό αστικών, εμπορικών και ποινικών υποθέσεων.

Στην σημερινή του μορφή, το γραφείο μας συγκροτείται και υποστηρίζεται από επιδέξιους, έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους ελληνικών και ξένων δικηγορικών συλλόγων, με μεταπτυχιακούς πανεπιστημιακούς τίτλους, πάθος για τη δικηγορία και τη νομική επιστήμη καθώς και γνώση των αγορών και των λειτουργιών τους.

Αν και η εταιρία μας δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα, επιλέγεται από τους εντολείς μας σε διασυνοριακές υποθέσεις, όπου δύναται να ενεργήσει σε συμβουλευτικό, συναλλακτικό ή και σε δικαστικό επίπεδο, ενώ συμβουλεύει και σε θέματα αλλοδαπών δικαίων με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα αγγλικού δικαίου.

 

European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe                       

Book an appointment with Pantazis & Associates using SetMore

Leoforos Aleksandras 57, Athens Greece - Tel: 210 2717137 - Fax: 210 2718481