Στρατιωτικό Δίκαιο

Στρατιωτικό Δίκαιο

Η δικηγορική μας εταιρία αναλαμβάνει υποθέσεις που άπτονται του στρατιωτικού δικαίου. Υπερασπίζει με συνέπεια τα δικαιώματα του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων, του πυροσβεστικού αλλά και του λιμενικού σώματος. Με ενδελεχή μελέτη και ακρίβεια αναδεικνύονται τα νομικά και τα ουσιαστικά ζητήματα που ανακύπτουν.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο στρατιωτικό ποινικό δίκαιο. Πιο συγκεκριμένα,  ασχολούμαστε με υποθέσεις βιαιοπραγίας, ανυπακοής, λιποταξίας και ανυποταξίας, πειθαρχικών παραπτωμάτων, εξύβρισης και δυσφήμησης. Φημιζόμαστε για τον χειρισμό θεμάτων πλαστογράφησης πτυχίων, ψευδών βεβαιώσεων, κλοπών και υπεξαιρέσεων.  

Παριστάμεθα σε στρατοδικεία, ναυτοδικεία, αεροδικεία και φυσικά ενώπιον του αναθεωρητικού δικαστηρίου, καθώς και όταν λόγω αρμοδιότητας οι σχετικές υποθέσεις υπάγονται στα Κοινά Ποινικά Δικαστήρια.   

Αναλαμβάνουμε απολογητικά υπομνήματα, έγγραφες εξηγήσεις, αναφορές παραπόνων, προσφυγές κατά γνωμοδοτήσεων πειθαρχικών συμβουλίων και απολογίες.

Τέλος παρέχονται νομικές συμβολές για ευρύτερες στρατολογικές διαδικασίες όπως για παράδειγμα αναβολής και απαλλαγής από την υπηρεσία στον Στρατό.

 

Leoforos Aleksandras 57, Athens Greece - Tel: 210 2717137 - Fax: 210 2718481