Έλληνες Φοιτητές και Ηνωμένο Βασίλειο. Νομικά Προβλήματα

Η δικηγορική μας εταιρία έχοντας στο στελεχιακό δυναμικό της άτομα που πέρασαν με μεγάλη επιτυχία μέρος των ακαδημαϊκών τους επιτευγμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο ασχολείται με σχετικά ζητήματα Ελλήνων φοιτητών.

Παρέχουμε συμβουλευτικού τύπου υπηρεσίες αναφορικά με ζητήματα που προκύπτουν από συμβόλαια αγοράς ή ενοικίασης ακινήτων. Επιλύουμε προβλήματα αναφορικά με τις φοιτητικές εστίες. Εκλογικεύουμε τους κινδύνους που ανακύπτουν από ενδεχόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα. Επιδιώκουμε επικοινωνία με τα πανεπιστήμια (Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας) ως οι νομικοί εκπρόσωποι των εντολέων μας για  προβλήματα που δύναται να ανακύψουν. Οι κάθε είδους προσπάθειες συμβιβασμού για την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των συνεργατών μας αποτελούν τον πρωταρχικό μας στόχο.

Ένας έλληνας φοιτητής που βρίσκεται στο εξωτερικό έρχεται αντιμέτωπος με μία άγνωστη για εκείνον πραγματικότητα στην οποία ελλοχεύουν κίνδυνοι τους οποίους πολλές φορές δεν μπορεί εκ των προτέρων να αναγνωρίσει. Η αποστολή μας είναι να τους περιορίσουμε κάνοντάς τους γνωστούς.

Leoforos Aleksandras 57, Athens Greece - Tel: 210 2717137 - Fax: 210 2718481